Garagebedrijf Baijens is een echt familiebedrijf. In 1993 zijn wij, Gerald en Josette Baijens, met ons bedrijf gestart aan de Berghemseweg in Oss en vanaf 2008 zijn wij gevestigd op de Angelenweg 73 in Oss.

Wij zijn een enthousiast en toegankelijk autobedrijf met een passie voor auto’s. We staan al bijna 25 jaar klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Elke dag streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij werken uitsluitend met kwaliteits onderdelen en onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold.

Goede service en persoonlijk contact

Persoonlijk contact, kwaliteit en snelle reparaties kenmerken ons garagebedrijf en dat alles tegen betaalbare, normale prijzen. Valt een APK of reparatie tegen? Wij nemen altijd eerst contact met u op om over de mogelijke kosten te overleggen en geven u eerlijk advies!

Ons team

Wij werken met een klein team; Gerald, Bart en Stefan in de werkplaats en Josette aan de balie en op kantoor.

Zo bent u bij ons dus ook geen nummer maar een gewaardeerde klant.
Wij zijn persoonlijk betrokken en geven eerlijk advies!

Audi, Mercedes, Volkswagen BMW en gespecialiseerd

Garagebedrijf Baijens is een onafhankelijk autobedrijf waarbij alle automerken welkom zijn. U kunt bij ons dus terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken, schadeherstel en APK-keuringen, aircoservice en bandenopslag.

Wij zijn gespecialiseerd in autodiagnose (technisch uitlezen) van Audi, BMW, Mercedes en Volkswagen.

Maak een afspraak